Lördag & söndag

Igår fick jag sova ut och det behövdes efter en tung vecka på jobbet. Umgicks med familjen innan jag åkte iväg till en vän där det bjöds på grillad mat och en massa annat smaskigt. Sedan blev det en hel del Guitar Hero vilket var grymt kul att jag nästan blev beroende. Så jag hoppas det blir flera gånger, måste bli bättre så att jag kan ta en match med vännen :P

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt med familjen. Har även rört mig ut och fått lite sol på benen och det behövs då jag är riktigt bländande blek. Ikväll blir det middag med familjen sedan bär det av till Västerås.


Fredag

Idag efter jobbet åkte jag hem till E-tuna. Pratade med mamma tidigare i veckan och berättade att jag kan ta ut min examen så idag när jag kom hem hade dom köpt tårta, en smörgåstårta. Smasikgt smaskigt!

Skönt att det äntligen är helg. Jag ser verkligen fram mot att få sova ut och umgås med mina nära =)

Hörde den tråkiga nyheten och Michael Jackson. Jag har alltid gillat hans musik och han kommer alltid vara en av mina största idoler -  R.I.P King Of Pop


09.06.25

Idag har jag jobbat och varit nere på stan och kollat in Västerås festivalen som börjar idag och slutar på lördag. Det fanns mycket skoj som karuseller, shopping, uppträdanden m.m. Det var grymt många människor ute och det fanns en massa gott att äta. Så om du inte har några planer och bor i närheten är det bara att passa på att kolla in festivalen. Vädret är helt underbar just nu, me like!


En trött Sussi & en massa Västeråsare

Igår blev det fimen "Knowing" med bl.a. Nicolas Cage. Rekomenderas starkt!


Tackar tackar

För alla gratulationer ^^



Det händer tyvärr inte så värst mycket hos mig nu som jag kan skriva om. Jag jobbar och kommer hem trött och då blir det en tupplur eller någon serie eller film. Kanske händer lite mer under helgerna när jag har mer tid och ork. Då lär ni få veta mer här =)

Glad sommar!
Kram

Yes!!!

Jag är så glad nu, efter att ha väntat på tentaresultatet i 20 dagar har jag äntligen fått svar. Klarade tentan och fick till om med VG, inte vet jag hur. Det ska bli intressant att se när jag hämtat ut den men det kommer att bli senare. Är just nu så stolt över mig själv  =) Examen, examen, examen...JA TACK!

Min reaktion  :P


Film

Det blev filmen "Bandits" (2001) med bl.a. skådespelaren Bruce Willis. Gillar filmen och tycker den var rätt rolig rakt igenom. Slutet är absolut bäst =) rekommenderas!


Godnatt!


Söndag

Nu är jag tillbaka i V-ås, kom hit tidigt imorse och var så himla trött att jag gick och la mig. Förutom att sova har jag bara suttit mycket vid datorn och lyssnat på musik. Nu blir det någon film brorsan valt ut. Sen dags att sova för imorgon ska jag upp strax innan 06.00.


Lördag

Idag har det varit en mycket lugnt dag. Gick upp sen på eftermiddagen och har efter det bara pratar med vänner på telefon och chattat lite. Lagt upp bilder från igår på Facebook och taggat lite människor. Nu blir det en kväll på soffan framför tvn, hoppas det går något bra.


Midsommar



















Tack för en härlig midsommar!


Trött & glad

Nu är jag hemma efter midsommarfirandet med vännerna. Har haft det helt underbart och är helt slut efter festandet och den långa promenaden hem, då det var helt omöjligt att få tag i en taxi. Är riktigt trött efter en tuff vecka med tidiga arbetsdagar.


Delar med mig om firandet senare, för nu är det dags att sova.


God natt & sov gott med er!


Torsdag

Idag har jag bara jobbat och sovit. Somnade rätt sent igår så jag var grymt trött efter jobbet och kunde inte hålla ögonen öppna. Det gick bra att arbeta i alla fall och nu flyter allting på som det ska.


Nu är det äntligen helg och midsommar ska firas hemma i E-tuna med mina kära vänner. Det ska blir hur trevligt som helst att träffa "alla", tyvärr kan inte några komma eftersom dom numera bor i andra städer och har andra planer. Men jag tänker på er ;)


09.06.17

Har jobbat och tittat på filmen "Street Fighter: The Legend of Chun-Li". I huvudrollen är det skådespelerskan Kristin Kreuk som även haft huvudrollen som Snövit, spelar också Lana Lang i Smalville. Tycker hon är jättevacker och är än så länge den sötaste kvinnan i mina ögon. Filmen var rätt tråkig rakt igenom, ingen film jag rekommenderar.



Kristin Kreuk (mamma kines & pappa holländsk)

Ska försöka sova om någon timme så jag orkar vakna imorgon och ta mig till jobbet.

Godnatt  allesamman!


Tisdag

Idag gick det bra att jobba. Har trevliga arbetskamrater och arbetsuppgifterna är helt okej. Allt rullade på tills produktionen segade sig vid någon station innan så jag blev lite rastlös av att vänta. Hoppas det rullar på som det ska imorgon. Idag hade vi även vårt första möte där nästan alla anställda till sommaren närvarande, märke då att det mest bestod av killar ;)

Ikväll har jag tittat på "En shopaholics bekännelser". Typisk tjejfilm men jag gillar den, inte bästa men inte dålig heller.

Vår fina orkidé


Dag 1

Det gick bra på jobbet idag. Mina arbetsuppgifter hos företaget är att montera stora styr-, dataskåp. Det var mycket att komma ihåg speciellt när jag får göra två stationer arbete och inte har någon erfarenhet inom det sen tidigare. Men jag klarar det, annars skulle dom inte ge mig ansvaret. Till en början gick det segt men mot slutet av dagen gick det bara bättre och bättre, så om några dagar lär det rulla på när jag fått koll på allt. Kanske får lära mig andra stationer senare. Gillar att lära mig nya saker och få lite utmaningar och inte stå stil som en pelare.

Har fått arbetskläder och "barnskor", som kvinnan kallade det. Rätt skönt att slippa välja ut en outfit varje morgon nu, speciellt när jag alltid är stressad =)


Under kvällen har jag tittat på finalen av Top Chef. Ganska roligt att se duktiga kockar tävla mot varandra. Nu är säsong 5 slut för mig så jag får vänta på nästa.

Ska gå och lägga mig nu eftersom jag måste gå upp strax innan 06.00.

Godnatt!


Söndag

Imorgon ska jag börja jobba så nu befinner jag mig i V-ås. Har tagit med mig en resväska med kläder och massa annat eftersom jag ska stanna här några veckor. Kommer självklart åka hem till E-tuna så ofta jag har möjlighet.

Jag ser fram emot att börja jobba imorgon, har tidigare skummat igenom företagsinformationen jag fått hemskickad. Just nu känner jag mig peppad och vill prestera mitt bästa. Det känns bra att ha något att sysselsätta sig med dom kommande veckorna, ska även bli roligt att träffa och lära känna nya människor. Hoppas jag kan sova inatt så jag är pigg imorgon, vill ju göra ett bra första intryck.


Ikväll har jag kollat på några avsnitt av tv-programmet Top Chef. Dom är så duktiga och kreativa. Skulle vara nice att få ta en tugga av alla maträtter och desserter dom gjort. Mycket lärorikt program i alla fall.


Lördag

Idag har jag bara sovit, lyssnat på musik och kollat på serien 24. Så himla skönt ibland att bara vara hemma och absolut inte göra någon nytta.

Var det nödvändigt att fotade mig till visumet här om dagen? Hittade gamla bilder på mig tagna för över fem år sedan när jag skulle fixa mitt id-kort. När Lee såg dom tyckte hon att jag såg likadan ut.


Bilderna till vänster togs fem år sedan


Middag

Kom precis hem från O'Learys. Har varit där och ätit middag med Karen och Tweetie sedan bara suttit kvar och haft en massa tjejsnack. Karen fyller år snart så vi ville fira det lite smått.



Tidigare idag fick jag ett par blå/gråa chinos av Lee =)


Från Gina Tricot

ASSA som jag jobbade hos förra somnaren ringde mig idag och erbjöd mig mitt gamla sommarjobb. Fick tyvärr tacka nej eftersom dom hörde av sig så sent, att jag redan tackat ja till annat. Trivdes riktigt bra där annars och gillar människorna jag arbetade med.


Lunch

Idag har jag träffat en av mina närmsta vänner. Har känt Johanna i snart 17 år och bott granne med henne i ungefär 13 år. Tyvärr hinner vi inte träffas så ofta eftersom hon inte bor i stan men vi försöker träffas då och då, och hålla varandra uppdaterade genom telefon. Kom hem för en liten stund sen efter en lång lunch nere på köpcentret Tuna Park. Vi diskuterades om allt möjligt, vad som händer i våra liv, även jobb och skola. Förhoppningsvis kan vi båda ta ut en examen snart och då ska det skålas!


Torsdag i Sthlm

Idag har jag varit i Sthlm med pappa, två av mina bröder och brorsans fästmö Lee. Vi åkte rätt tidigt för att slippa köa allt för länge i kinesiska ambassaden, där vi skulle fixa visum till hösten. Det gick bra och som tur kostade det inte lika mycket som vi hade trott. Därefter åkte vi och käkade lunch i restaurangen Kina muren vid Odengatan, maten gillades mycket så dit kommer vi åka flera gånger.

Eftersom pappa och brorsorna inte gillar att shoppa bestämde vi oss för att inte åka ner till smeten och åkte istället vidare till köpcentret i Skärholmen. Ganska många butiker där så det var helt okej. Tyvärr fick jag och Lee inte gå allt för länge men jag kände att det räckte eftersom jag har varit och handlat rätt mycket på sistone. Idag blev det underkläder och en bikiniöverdel, skönt och fint att ha bikini under linnen på sommaren eller ha och träna i. Ska leta efter en hel mörklila underdel också så blir det perfekt till stranden. Lee fyndade också. Hittade även en massa fin shorts på H&M men lät bli, har redan köpt fyra stycken senaste två veckorna. Fick Lee köpa två istället :P H&M är bäst!


Min till vänster & Lees till höger. Från Stadium


Från H&M

Kom hem trött och tog en tupplur någon timme. Sen bara ätit och kollat på So You Think You Can Dance =)


Onsdag

Idag har jag varit nere på stan och fotat mig till visumet. Är lite osäker om fotona kommer bli godkända, kände mig lite stressad när det var flera som skulle fota efter mig och tänkte inte på att man ska fota helt framifrån. Aja, får se om jag måste ta om imorgon. Gick även runt och kollade i några butiker med kompisar. Hittade en söt handväska i läder på MQ som jag tidigare funderat på att köpa. Nu när den var nedsatt så kunde jag inte låta bli, gav 199 kr för den (Ordinariepris 399).



Ska strax klippa Lees hår om hon forfarande vågar ge mig ansvaret :P


Wieee!

Fått tillbaka skattepengar =D

09.06.09

Idag har jag varit på Tuna Park med kusiner och kompisar. Ganska länge sen jag gick med flera och handla men det var kul, alla kom därifrån med något nytt i alla fall. Inte svårt att gissa vad jag köpte, det blev ett par mörkblå jeansshorts. Så nu har jag köpt mina fjärde par på mindre än två veckor. Det roliga är att jag knappt använder shorts men nu får det väl bli en ändring. Köpte även en ny piercing till örat, inte direkt vad jag sökte men det är kul att kunna variera. Som tur var allt jag köpte idag billigt, men det blir mycket i längden med en massa småköp. Ska försöka handla mindre nu innan resan, inte bra att vara en samlare.


Från H&M. Ordinariepris 298 kr - fick dom för 49.50


Från Smycka. Ordinariepris 98 kr - fick den för 29 kr


Ikväll kollade jag en andra gång på finalen av American Idol, mycket bra tv-program. Tycker fortfarande att  Adam Lambert skulle ha vunnit och Kris Allan skulle komma två. Bra final med många duktiga artister som uppträdde, bl.a. David Cook.


Adam Lambert


David Cook


Spruta

Imorse har jag varit iväg och vaccinerade mig mot hepatit A & B inför min resa i höst till Kina. Kändes helt okej innan sjuksyrran tog upp en massa om när jag ska nästa spruta och nästa spruta efter det. Hon frågade även om jag ville ha medicin mot magsjuka. Jag satt bara där och nickade ja och blev mer och mer nervös. Sprutan gick bra i alla fall, kändes som ett stick, inget jag inte klarar av. Så nu ska jag boka en tid igen och ta en likadan spruta om en månad så att det ska börja verka ordenligt. Tredje sprutan ska jag ta om 6-12 månader och då kommer det verka i över 20 år.

Nu är jag 1155 kr fattigare, som tur kostar det inte lika mycket för spruta 2 & 3.

Så nu under veckan ska jag boka en tid till nästa vaccination och fota mig till visumet. 

Annars har det inte hänt mycket alls, bara varit hemma och tagit det lugnt.


Lördag & söndag

I lördags blev jag väck av telefonen. Gjorde sedan i ordning mig fort och knallade iväg till föräldrarna. Vi gick sedan ner till min kusins skola där hon skulle ta studenten. En härlig dag trots det tråkiga vädret.


Mamma ger champagne till alkisen :P


Nära och kära hjälper Madde ta bort alla presenter innan flaket


Två trötta pandor fick en skrattattack


Madde & moi =)

När hon åkte runt på flaket stannade jag kvar på stan och passade på att äta mitt första mål vid fyra tiden med väninnorna. Dom ville att jag skulle följa med ut senare på kvällen så det kunde inte tackas nej. Fick sedan skjuts till Madde där det bjöds på champagne och massa gott, och ett trevligt sällskap.


Fina Madde med presenter

Efter några timmar åkte jag vidare ner till stan och satte mig på Akropolis med väninnorna igen. Hade redan ätit så det fick bli en drink istället. Vi gick sedan vidare till Nybron där det blev mycket dans. Kom hem helt utmattade, hoppade in i duschen och sedan somnade jag som en stock.

I söndags gick jag upp vid ett tiden, käkade lunch och gick och röstade. Drog sedan ner till stan och träffade några vänner för fika. Efter den långa fikat gick jag hem och åt middag med familjen. Hände inte mycket mer efter det, var helt slut och somnade.


Studentpresenter

Idag har jag och Maria varit nere på stan, shoppat och käkat glass. Köpte ytterligare ett par shorts så nu får jag se till att alla kommer till nytta i sommar. Sedan hjälpte jag brorsan köpa en kavaj. Annars blev det mest presenter till vänner och min kära kusin Madde som tar studenten imorgon. Tack Maria för att stod ut med mitt shoppande och min beslutångest.


Skönt att allt inför studenten i stort sätt är klart, saknas bara blommor men det får väntas tills imorgon. Bilder av studentpresenter ska jag vänta med, kan inte riskera att studenterna hittar hit :P







Olivgröna shorts från H&M


Ikväll ska jag skippa E-tuna firandet och bara vara hemma. Får bli firade imorgon istället.


Mina verk

Jag har alltid gillat att måla och skapa saker ur min egen fantasi. Mycket inom det konstnärliga har legat nära hjärtat men tyvärr inget jag har lagt ner tid på eftersom annat har prioriterats före. Jag har inte målat på några år och skulle gärna vilja ta upp intresset igen nu när skolan i stort sätt är avklarad.


Har börjat kolla upp kurser/utbildningar men inte hittat så värst mycket som ligger i närheten. Känner du till någon nybörjarkurs som verkar bra där man får måla mycket får du gärna tipsa. Har inte tänkt hoppa på en lång utbildning så någon kurs skulle räcka. Konst är inget jag har tänkt satsa på som yrke.


- Min första riktiga målning. Gjordes under mitt sista år på gymnasiet (2005).



- Skulptur av lera. Gjordes även under mitt sista år på gymnasiet (2005).

- Svartvitt porträtt av en kompis, guess who? :P Målades under en natt & gavs bort samma dag som födelsedagspresent (2007).

Det var allt...se men inte röra!


09.06.04

Igår kväll efter min tupplur var jag ute på tomten och klippte häcken så idag vaknade jag upp med världens träningsvärk i händer, armar och rygg, inte skönt alls. Annars har jag inte gjort mycket alls idag, bara varit hemma och tagit det lugnt och umgåtts med familjen. Tråkigt väder ute så det är skönt att koppla av hemma och njuta av att skolan är över. Har nu några dagar att vila upp mig innan jobbet kallar.

Nu ska jag ta upp felan min och spela lite.


Tenta

Kom hem för en liten stund sen. Har nog aldrig suttit med en tenta så pass länge 3,5 timme. Det var inte så många som gjorde tenta idag så jag blev sist kvar. Efter tre timmar så kände jag mig helt hjärndöd så det var nog lika bra att gå, kände hur gubbarna ville dra hem så jag stressade på lite. Hade inte räknat med att det skulle vara fler frågor denna gång. Kände inte igen två av frågorna så det vara bara att ordbajsa en massa och hoppas att man får något poäng i alla fall. Tror det gick bra, kändes så i alla fall. Vågar dock inte hoppas allt för mycket. Nu är det bara att vänta på resultatet. Ska som tack för dom nya frågorna stressa läraren lite :P


Nu ska pandan dra och käka.
 


09.06.02

Idag gick jag upp vid tre tiden på eftermiddagen eftersom jag inte la mig förens 10.00 imorse. Tweetie ringde och väckte mig och vi pratade någon timme. Sedan gick jag upp och käkade lite och skulle sedan fortsätta med pluggandet. Var lite seg så jag låg istället i sängen och lyssnade på ABBA och planerade in lite saker i almanackan. Mycket på gång nu och saker som ska firas, studenten, E-tuna 350 år och midsommar osv.


Har inte pluggat mycket alls idag, ska ta tag i det strax. Blir alltid lika nervös och orolig när det är tenta, hatar verkligen den känslan. Önskar ibland att jag hade en genius som tvilling som kunde gå dit istället för mig eller om man bara kunde muta läraren. Vill bara ha G, bryr mig verkligen inte om att få ett högre betyg denna gång. Jobbigt att man måste vänta på resultatet i två veckor sen och det skulle visar sig att man får underkänd, skolan är verkligen pain ibland.


En klar, en kvar

Skönt att redovisningen gick bra och att det var sista lektionen igår kväll. Slapp betala tåget hem från Västerås också, yeah! Skolkortet/pendlarkortet gick ut sista maj men dumt nog har inte alla studenter slutat sina kurser, många har också tentor att göra i veckan. Jag chansade med att gå på tåget utan biljett och fick prata med kontrollanten, som tur gick det bra. Annars skulle det sluta med att jag var tvungen att betala dubbla priset ombord. Ibland gäller det att chansa och hoppas det går som man vill. Att inte skolan och SJ kan lösa det smartare!?


Kom hem trött och hungrig, hade ingen ork att äta klart då mina händer darrade. Gick och la mig och vaknade bara för någon timme sedan. Så inatt ska jag plugga till min tenta, måste försöka klara den även fast det känns omöjligt. Hoppas verkligen inte att dom har bytt ut allt för många frågor, för då är det kört på onsdag.


Ring inte och väck mig tack, sms istället så ringer jag tillbaka när jag vaknat!


RSS 2.0