09.05.31

Idag tog jag en promenad till Tuna Park. Hittade ett par bruna shorts på H&M, exakt vad jag sökte efter. Som tur fanns det en storlek kvar, min också =) Fick även dom för halva priset 198/2 = 99 kr. Så nu har jag bruna och gröna i samma modell med olika detaljer.



Ikväll ska jag läsa på mina texter inför imorgon, för då ska jag redovisa för klasskamraterna och kanske fler åskådare. Jobbigt att behöva gå i skolan så länge denna termin. Dom flesta jag känner avslutade sina kurser för snart två veckor sedan. Ska även plugga till min tenta som känns helt omöjlig att klara men jag får försöka.

Minnesvärd dag

Tack Jessica för att vi fick närvara på en mycket fin dag! Så himla trevligt att träffa dig & lillen =)


♥ Mor & son ♥


Efter ceremonin är vi på väg till lokalen med presenter


Roligt hade vi


Gruppbild innan vi åker hem


Hemfärd



Underbar dag ♥


Dop/kalas i Sthlm

Idag åker jag till Sthlm med några vänner, för lillen ska döpas. Har packat ner presenten i väskan nu så jag inte glömmer den, för det har hänt att jag kommit en bit och fått åka tillbaka. Denna dag har jag sett fram emot, ska bli roligt att träffa Jessica & lillen, och alla andra =)


Fredag

Idag gick jag upp väldigt sent på eftermiddagen och tog ett snabbt mellanmål. Åkte sedan ner på stan med en av mina bröder. Vi gick förbi Lindex där jag fick mitt intyg av chefen, läste brevet nästan på detsamma och det såg mycket bra ut så jag har varit glad hela kvällen. Träffade även några kompisar nere på stan, alltid lika trevligt. Jag och brorsan gick sedan bara runt i några butiker eftersom stan strax skulle stänga. Jag hittade ett par shorts till sommaren och brorsan hittade lite också. Vi gillar H&M, dom brukar ha schyssta kläder till ett bra pris.


Just nu har H&M halva priset på många shorts. 198/2 = 99 kr


Just nu tittar vi på So You Think You Can Dance.

Hörs senare!


Torsdag

Nu är jag hemma i Eskilstuna. Kom hem runt fyra precis till fikat med familjen. Tårtorna som Lee bakade gillades, vi firade dock inget idag, vi gillar tårta helt enkelt.

Tweetie ringde mig då hon nu är hemma från sin semester, så jag fick skjuts av brorsan ner till stan där jag träffade henne och Karen. Det fanns mycket att prata om då vi alla inte träffats på fem veckor. Fick en jättesöt smyckeskrin med spegel på insidan, jag som gillar askar och lådor. Självklart blev det sushi till middag :P Sedan promenerade vi hem i regnet med mitt stora paraply, mysigt =)


Tweetie & jag, Karen kände inte för att vara med på bild


Me like  =)


Hann även förbi min gamla chef på Lindex idag. Hon sa till mig förra veckan att jag skulle knalla ner nu i veckan för att hämta mitt intyg att jag har jobbat där. Tyvärr hade hon inte hunnit fixat det så hon lovade att jag skulle få den imorgon, så det blir en runda på stan imorgon också.


Nu har föräldrarna och ena brorsan åkt hem till sig. Så nu spelar dom andra och Lee kortspel och kollar på tv. För er som inte vet har jag "några" bröder, då jag nämner dom rätt ofta. Själv ska jag sitta vid datorn ett tag och sedan blir det pluggning inatt nu när jag vänt på dygnet.


Mums

Har precis gjort en rabarberpaj, väntar bara på att ugnen ska bli tillräckligt varm och sen ska den in. Ska hjälpa Lee att göra en tårta, hon är nu inne på sin andra...flitiga vi är :P


Ska bli gott med fika inatt =) Nu ska ugglorna jobba vidare..hoppas ni alla sover gott!


Coolaste lyktstolpen

Idag på väg till Häla Centrum i Västerås såg jag en riktig cool lyktstolpe som är klädd med en giraff. Ville fråga ägaren vart man kan hitta en sådan men såg ingen i närheten, känns lite skumt att knacka på och fråga hos någon främling. Så om ni vet var jag kan hitta en sådan säg gärna till.


Rolig va?


Hittade denna söta topp på Lindex. Kommer bli en favorit i sommar.


Välkommen hem

Idag kommer en av mina närmsta vänner hem från sin semester i Vietnam. Ska bli roligt att träffas efter snart fem veckor =)


Saknat dig Tweetie


Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket att berätta om. Har mest suttit framför datorn och svarat på några meddelanden och mail. Pluggat lite inför min tenta som är nästa vecka. Måste verkligen ta tag i den nu om det ska finnas en chans att jag ska klarar den.

Har även diskuterat lite med brorsan och Lee inför resan till Kina. Längtar redan till hösten, det ska bli grymt kul =) Så det viktigast som ska fixas nu är visum och vaccination. Bokning av biljetter väntar vi lite med.


Darin

Här om dagen sa en kompis att varje gång hon hör Darin tänker hon på mig...så söt! ^^ Darin tiden känns verkligen länge sen. Tycker fortfarande att han är bra men håller tyvärr inte någon stor koll på hans eller någon annans musik för tillfället.



Musikvideoinspelning av Step Up 2005


Vaken

Att vara vaken på förmiddagen är lite ovanligt för mig. Brukar vara uppe på nätterna så hela förmiddagen brukar gå till att sova, om jag inte har något inplanerat då. Har redan hunnit hjälpa en kompis med några frågor till en gammal kurs. Så nu sitter jag här och har inget speciellt planerat att göra, är rätt pigg vilket är ovanligt då jag bara sovit någon timme inatt. Säkert stressen över tentan som stör min sömn. Ska ta något till frukost nu och sedan se om brorsan och Lee har gått upp. Annars ska jag göra min läxa som jag har till kvällslektionen idag, kanske hinner plugga till min tenta också.


Söndag

Kunde inte sova inatt så jag sov bort halva dagen. Sedan till kvällen lagade jag mat med brorsans fästmö Lee eftersom vi skulle få gäster. Det blev en grym stor lasagne med en saftig sallad till, mycket lyckad. Min moster åker tillbaka hem till Schweiz imorgon så vi ville passa på att bjuda igen innan hon åker. Passade även på att bli av med lite kläder, så nu känns det riktigt bra då kläderna gillas.


Nu är jag tillbaka i Västerås med brorsan och Lee, stannar här några dagar.


L´anza

Jag är ingen person som brukar använda en massa produkter till mitt hår. Gillar ha det naturligt och är väldigt rädd om att hålla det långt och friskt. Jag har nu använda silkesdroppar från L´anza i några månader och märker att håret håller sig mycket friskare längre. 


Burkar ta några droppa på fingrarna efter att jag har fönat håret. Tar mest på topparna då det hjälper kluvna toppar att hålla ihop sig, det blir då inte lika spretigt och trassligt. Det som blir kvar från händerna tar jag lite vid hårbotten och drar det över hela håret. Håret blir genast glansigare och mjukare. Produkten är även bra att ha i håret innan man plattar eller lockar håret då den ska vara värmebeskyddande. Kan också användas innan man fönar håret i värme. Ta dock inte för mycket då det är i oljeform, resultatet blir lätt flottigt.

Produkten kostar runt 200 kr och finns nästan i vilken hårsalong som helst. Tycker verklingen att det är en prisvärd produkt som jag rekommendera då den håller länge och ger ett bra resultat. Bra att ha till sommaren.


Rensning av garderob

Idag har jag inte gjort mycket mer än att passa på att rensa garderoben innan sommaren. För det var helt fullt att alla mina kläder inte fick plats när allt är nytvättat. Ändå har jag en tre dörrars garderob och lite kläder i Västerås. Så nu ska lite kläder kastas, lite ges bort till nära och även lite ska skänkas bort till hjälp organisationer. Vissa kläder är väl använda, andra använda någon enstaka gång och andra helt nya med prislappen kvar. Känns lite när man samlat på en massa som sedan ska bort. Brorsorna förstår inte att allt får plats i mitt lilla rum, dom säger bland annat att jag packat mina skor som tetris. Ska man ta det som en komplimang? :P

Bra att ha fått det gjort nu i alla fall. Skönt att det mesta som inte används är bort som bara tar upp en massa onödig plats. Nu är det lite luftigt i garderoben. Under sommaren ska jag mest jobba så det ska bli skönt att komma hem till helgen och bara vila och hitta på roliga saker. Till hösten ska det bli en lång semester och då blir det sjävklart shoppa, shoppa och shoppa. Då kommer förhoppningsvis allt in i garderoben =)


Balstafestivalen

Ikväll ska jag och Maria till Balstafestivalen och lyssna på gruppen CLOUD som ska spela klockan 21.00 (ute scenen). Hoppas det kommer vara fler bra band som spelar. Ses där!

Nu är jag hemma igen och ska bjuda på några bilder. Tack för sällskapet Maria =)


Duktiga killar!

Maria & jag väntar på att bandet ska börja.

Indianen & geishan

Idag träffade jag indianen nere på stan. Vi skulle luncha på Sushi Yang men tyvärr hade dom stängt så vi gick till Donkan istället då våra magar nästan började skrika efter mat. Bor man i E-tuna finns det inga fler sushirestauranger att välja på, i alla fall inga som ligger centralt. Dåligt dåligt! Vi kollade även i några butiker men hittade inget vi verkligen vill ha, kanske får det blir den en runda i Västerås nästa vecka. Passade på att prata med min gamla chef från Lindex om att få ett intyg att jag har jobbat där. Nästa veckan kan jag hämta den, bättre sent än aldrig.


Make Up Stores 10 års jubileumsshow 2006


American Idol

Jaha, då var säsong åtta av American Idol slut. Tyvärr vann inte Adam Lambert utan Kris Allan. Tycker dock A.L skulle ha vunnit då han varje vecka gjort bra framträdanden och han framförde vinnarlåten hundra gången bättre än K.A. Annars var finalen grymt bra! Massa roligt och duktiga artister deltog.


Jag & Maria

Idag träffade jag upp Maria och vi tog en promenad till skolan och pluggade lite inför våra tentor. Sedan blev det en lång lunch och en kort shoppingrunda när vi ändå var nere på stan. Efter det bestämde vi oss för att gå tillbaka och fortsätta plugga. Det slutade med att vi satte oss i datasalen och surfade runt någon timme innan vi började plugga igen. Det gick bra så nu känner vi oss lite klokare. Alltid roligt att blanda plugg med nöjen.




Hittade denna sommarskjorta till brorsan, hoppas han tycker om den.


Lugn onsdag

Ibland undrar jag var jag själv gör om dagarna. Varken pluggat eller jobbat har jag gjort senaste dagarna. Jag som skulle vara duktig och plugga igår natt men nej det gjorde jag inte. Brorsan och Lee lockade mig med att kolla på serier, det slutade med fyra avsnitt så det blev ingen pluggande.

Vad har jag gjort idag? Sovit, ätit, plockat ogräs (mobbad jag är), pratat i telefon och suttit vid datorn. Ska kolla på en serie strax med brorsorna och Lee. Sen ska jag plugga, annans ska jag slå mig själv :P

Imorgon ska det bli roligt att träffa Maria, vi ska luncha och sen ska vi vara duktiga och plugga i skolan. Kommer inte ens ihåg sist jag var i skolan i E-tuna och pluggade. Kommer säkert att stöta på någon som undrar vart jag har tagit vägen som vanligt.


09.05.18/19

Igår åkte jag till V-ås för en kvällslektion, halva lektionen kändes helt meningslös då läraren var helt vimsig. Men han bättrade sig som tur till andra timmen. Sedan åkte jag hem till E-tuna samma kväll istället för att stanna kvar som jag brukar göra i vanliga fall. Min moster från Schweiz som är här på besök kom förbi senare, alltid trevligt att träffa henne då hon alltid är lika glad.

Idag har jag inte gjort mkt alls, sov bort halva dagen. Var ute en sväng ikväll för frisk luft och passade på att ta bort dom mkt irriterade ogräsen. Nu ska jag sista vid dator en stund till, sedan blir det  tv och inatt ska jag vara duktig och plugga.


Tråkigt

Det händer inte så mkt kul hos mig just nu, har bestämt mig för att ta tag i den dumma tentan som jag har snart. Skulle ha börjat träna på den för länge sen men som vanligt skjuter jag alltid upp plugg. Det känns inte så motiverande att plugga eftersom jag måste lära mig den själv, då det inte fanns någon möjlighet att gå på föreläsningar. Känns lite pissigt att lära sig en bok på 500 sidor som är till en 15 poängs kurs själv, som man egentligen ska läsa i tre månader. Aja, inte som jag skulle börjar plugga tre månader innan inför en tenta men skönt att kunna gå och lyssna på föreläsningar i alla fall. Tur att det fanns någon gammal tenta att titta på denna gång så man vet ungefär hur tentan kan se ut. Skulle vara skönt att bli av med den innan sommaren och slippa göra omtentan i augusti när man ska jobba. Det har tidigare gått bra att plugga två-tre dagar innan så jag hoppas en vecka hästande räcker denna gång, ska uggla om nätterna framöver...så hör helst inte av er på förmiddagen, tack!


Grillfest

Ikväll har jag och familjen varit på grillfest hos min moster. Det blev en liten släktträff där alla mina mostrar hade kommit, även morbror och självklart morfar. Alltid trevligt att umgås med släkten, träffa kusinerna och spela fotboll med småttingarna. Det blev massa god mat till alla och som vanligt blev det mkt mat över, så alla fick ta hem en matlåda.


Vuxenbordet

Nu ska vi kolla på American Idol, heja Adam Lambert!


E.S.C

Nu har jag spelat fiol tills fingrarna värker, så blir det när man inte har varit duktig och tagit upp fiolen oftare. Det blir mer musik ikväll, för det är dags för Eurovision Song Contest.  Finns många bra framträdanden ikväll. Heja heja Sverige!  =)


Musik

Nu är ogräsen borta, naglarna klippta och korta för det är dax att spela på felan min. Har nog gått en månad sen jag spelade sist nu. Inte bra!


09.05.15

Idag gick jag upp väldigt sent, skönt att får sova länge ibland. Sedan blev det mellanmål och tårta som första måltid. Anna, tror inte tårtan skulle må så bra om jag sparar den så pass länge. Kommer du hit i sommar lovar jag att bjuda på tårta, vi kan ju passa på och fira våra födelsedagar =)


Efter mellanmålet gick jag ut då solen var framme och pratade lite med grannarna. Sedan blev det rensning av ogräs igen. Dom dumma ogräsen tar inte några dagar på sig att blomstra som jag hade trott. Bara över en natt har det blommat ut ett tjugotal nya maskrosor och tussilagon. Nu har jag plockat tre dagar i rad och det lär komma fler, det är säkert.



Just ja, hade sönder saken men gav inte upp i alla fall

Nu ska jag gå och kolla vad brorsorna hittar på.


Ciao!


Fika



Nu är jag hemma efter en lång fika på Wayne´s med Oliwer, Noor, Kaisa, Matilda & Veronica. Alltid lika trevligt och roligt =)



Nu blir det middag med familjen och några av brorsan polare. Sen tårtkalas!


Jag ser fram emot morgondagen

Ska ner till stan och fika med några vänner, det var allt för länge sen vi sågs nu. Sedan ska min bror firas och då blir det tårta och god mat =)


Hemma nu

Nu bloggar jag på golvet då brorsan lånar min stationära. Skönt att kunna ha glasögon nu, glömde dom hemma och var utan dom fyra jobbiga dagar.




Idag åkte jag, brorsan och Lee hem till E-tuna. Vi packade bilen full med packning och grejer vi köpt till familjehemmet. Jag köpte bland annat lyktor som är rätt mysigt att ha när man är ute och grillar.





Då det var så fint väder ute passade jag på att vara ute och plocka ogräs som aldrig ville ta slut. Det slutade med att jag var ute hela fem timmar tills någon var tvungen att dra in mig till middag. Som många vet är jag rätt noggrann av mig när jag vill ha ett bra resultat. Kalla mig pedant eller perfektionist om ni vill, jag tar det bara positivt :P Resultatet blev bra i alla fall. Om några dagar kommer det säkert upp fler irriterade ogräs på tomten, då måste jag tyvärr mörda dom!





Det är inte så kul som det ser ut...


Visar mamma hur man gör...så nu finns det en till ogräsmördare! =)


Yeah! Nöjd över dagens resultat.

Jupp, har klippt lugg igen

Hade grymt tråkigt en kväll/natt så saxen kom till användning =)




Före- och efterbild 


Normalt men ändå inte...

Gå på toa och kissa är ju helt normalt, men att kissa i en kopp som man sedan ska ge till en person känns helt knäppt. Idag fick jag och många andra som sökt sommarjobb lämna urinprov, då företaget kräver att alla anställda gör drogtest. Skönt att det är över nu i alla fall.

Var en kort sväng förbi Silvan med brorsan och hans fästmö. Där fyndade vi bl.a. en fåtölj, ljuslyktor och många småsaker till deras hem här i Västerås och till mitt i Eskilstuna.

Har även varit på en kvällslektion, artistisk kommunikation (i V-ås). Ganska roligt och lärorikt.

Nu blir det en sen matlagning med brorsan och Lee. Sedan surfande och tv för mig, och plugg för deras del. Kanske blir någon serie för oss alla senare.


Kära vänner

Först facebook och nu blogg. Jag är nog inte så svår övertalad som jag trodde trots allt =)

Tack Anna för din hjälp med bilden!

Puss å kram

RSS 2.0