Uppehåll

Hej allihopa,

Hoppas ni mår bra!

Jag har tagit ett litet uppehåll från mitt bloggnade. Det händer inte så mycket hos mig nu, är sjuk och försöker bli frisk. Har nog aldrig varit sjuk så här pass länge och det är sjukt jobbigt! Det är i alla fall inget allvarligt om ni undrar.

Ni hör mer från mig senare när jag har något roligt att dela med mig.

Ciao!


Tro eller ej...

men jag stod inför hela klassen igår och sjöng solo för allihopa. Jag blev väldigt nervöst när jag väl stod ensam i en cirkel omringad av nya klasskamrater som bara iakttog mig, men efter stund kändes det inte alls jobbigt och man fick en liten kick av det hela. Ville tänka på att alla som iakttog mig var nakna, har hört att det ska hjälpa men jag var för inne med att memorera låttexten. Det var i alla fall väldigt fint och roligt att höra alla andra sjunga på alla möjliga språk. Någon jag skulle kunna göra om.

Övningen går ut på att man ska skapa tillit och stötta varandra genom att man ”räddar” någon från cirkeln genom att man själv tar över den andras plats och ”offrar” sig själv.

Kära vänner, våga ni med! Ge er själva en utmaning då och då! Vem vet Ni kanske kommer gilla det =D

Tack alla söta nallar för all hjälp och stöd jag fått genom åren. Jag är så glad att jag har Er i mitt liv. Är glad över att vara den jag är idag tack vare Er alla.

Kärlek Sussi ♥


Engelska

Jag läser nu min första kurs som är enbart på engelska, känns lite pirrigt men det får bli en utmaning. Engelskan känns lite rostig men jag gör mig förstod som tur. Det ska bli roligt och intressant att lära känna klasskamraterna, där 99% av studenterna är utbytesstudenter. Får se senare idag om någon av reserverna till kursen är från Sverige eller kan prata flytande svenska.

Jag valde denna kurs eftersom jag tycker improvisation är intressant och är ett bra hjälpmedel i livet. Det är också roligt att lära känna nya människor från olika länder och höra om deras liv och kultur. Jag valde även denna kurs för att ge mig själv en utmaning och kunna utvecklas mig mer som person. Är dock ”lite” nervös för presentationerna och inlämningarna som är på engelska. Det blir inte lättare när det är två kameramän som filmar det hela. Har just nu en lärare från Holland och senare kommer en lärare från USA.

Wish me luck!


Gamla vanliga

Imorgon börjar det gamla vanliga för mig. Har bestämt mig för att läsa en kurs i V-ås som är två gånger i veckan. Sedan ska jag fortsätta med att jobba lite extra vid sidan av skolan för mitt gamla bemanningsföretag.

Dom senaste dagarna har jag:
- Betalat kåravgiften
- Ansökt om mitt examensbevis
- Fixat mitt CV
- Lagt in mitt CV hos olika företag
- Jobbat
- Umgåtts med familj och vänner
- Hälsat på gamla arbetskamrater
- Varit på middag i V-ås
- Sovit grymt mkt =)
- Degat framför tvn


RSS 2.0