Måndag

Idag har jag suttit och gäspat på jobbet. Det var grymt segt när det inte fanns mycket att göra och tiden verkade stå helt stilla. Jag hoppas det blir mer att göra imorgon och resten av veckan, ser dock inte så ljust ut. Annars har jag pratat med brorsan som är hemma från Japan, suttit vid datorn och kollat på So You Think You Can Dance.

Min väninna, Kungen & jag från förra helgen.


Lör-sön

Igår var jag hemma och spelade fiol, fick snabbt ont i fingertopparna eftersom det var väldigt länge sen sist. Sedan låg jag ute och passade på att sola lite, då jag inte hinner göra det under veckodagarna. Tyvärr blev jag inte mycket brunare men det var skönt att koppla av och få frisk luft. På kvällen åkte jag iväg till en vän för en trevlig hemmakväll framför tvn.

Idag har jag bara varit hemma och inte gjort någonting. Hann tyvärr inte träffa brorsan som kommer hem sent ikväll efter sin semester i Japan. Det ska bli skoj höra om hans resa och se hans ihopfällbara cykel han köpt och titta på bilder han tagit. Är nu tillbaka i V-ås, för i veckan blir det mer jobb och individuell möte med bossen.


Mån-fre v.29

- Jobbat
- Kollat på So You Think You Can Dance
- Köpt värmeljushållare från IKEA
- Köpt klänningen jag spanat efter
- Grillat
- Umgåts med familjen


Lånade ut mina brillor


Mina fyra värmeljushållare - 1 kr/st galet billigt!


Från H&M, 299 kr



Helg

Jag har haft en mycket bra helg och hunnit vila ut mig ordentligt.

I fredags åkte jag hem till E-tuna efter jobbet. Kvällen spenderades hemma med familjen och samtal med vänner.

Igår tog jag och Lee (brorsans fästmö) en promenad ner till stan där det blev sushi och en del shoppande. Det har blivit en del svarta klänningar senaste tiden men det gillas och kommer att bli fler. Hittade en annan modell med tyvärr fanns det inte storlek så jag ska hålla utsikt efter den. Sedan blev det middag med familjen och utgång med en vän. Fick presentkort som födelsedagspresent så det kommer att bli mer handlande framöver.


Sussi like Sushi

Bianco

Linne + byxa från Gina Tricot

Linne från H&M

Kjol från H&M

Klänning från H&M

Lila är snyggt och det passar asiatiska hudtoner oxå =)


Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har sytt om plagget från Gina Tricot som jag köpte igår och det bra så jag är riktigt nöjd. Kvällen ska spenderas med familjen innan jag åker tillbaka till V-ås. Lasagne ska lagas tillsammans så det ska bli skoj. Känns lite konstigt att inte ha träffat ena brorsan på ett tag nu, pratade med honom senast igår och han har det bra i Japan. Han tyckte dock att maten inte var någon höjdare. Ska bli roligt att träffa honom om en vecka och tittat på hans bilder =D


En klänning som tidigare är köpt på H&M


Orkidé





Vår fina orkidé har nu tappat alla sina blommor efter den värmen som har varit. Tyvärr orkade den inte mer än fem månader men det var bra kämpat.


Tack för alla gratulationer =D

Fattar inte att det har gått så fort och att jag redan är 23 år. Tiden bara rullar iväg. Känns bra att jag hunnit med rätt mycket i alla fall när det gäller skola och jobb. Har även hunnit umgås med mina nära som betyder otroligt mycket för mig. Nu är det dags att resa lite mer, söka jobb eller kanske plugga några kurser till, och sen borde jag väl ta tag i körkortet som inte har varit så motiverande. Men det får väntas ett litet tag till :P

Är glad över min tillvaro och det är viktigast.


Idag har jag jobbat, varit nere på stan en snabbis och vaccinerat mig igen med Twinrix. Denna gång kostade inte vaccinationen lika mycket som tur, fick betala 560 kr. Om ca fem månader ska jag vaccineras för tredje gången och då håller vaccinet över 20 år. Ser i alla fall inte fram mot att vaccineras av samma person, för det gjorde ont. Annars har jag varit hemma och ätit middag med brorsan och Lee, och kollat på "So You Think You Can Dance".


Hittade ett brunt sött linne på rean, 49.50 kr från H&M


Min helg

I fredags efter jobbet åkte jag hem till E-tuna och tog det lugnt hemma med familjen.

Igår träffade jag Maria och vi tog en promenad ner till stan. Sedan bjöds det på lunch, glass och trevligt sällskap. Och det tackas =) Kvällen spenderades hemma med lite gäster.

Idag firade jag min födelsedag med familjen eftersom jag inte är hemma imorgon när jag fyller 23 år. Det blev en smaskig smörgåstårta och grillning. Fick en riktigt fin kärra...



Schysst eller vad? Skoja bara om att jag fick den, kan ju alltid drömma om en Hummer =D


Mån-tors

Vad har jag hittat på förutom att jobba?

Måndag:
Gick jag en snabbis på stan och köpte ett par mörkblå byxor från Vila. Under kvällen kollade jag på So You Think You Can Dance och sedan slocknade jag.


Från Vila

Tisdag:
Grillade jag med brorsan, Lee och deras kompis André. Riktigt bra och fina badplatser finns det i Björnö/Västerås. Efter grillningen shoppade jag och Lee lite snabbt i Häla. Köpte en svart klänning, ett par svarta byxor och två t-shirts/piké till mamma.


Från H&M

Onsdag:
Var vi förbi i Häla Centrum snabbt igen. Hittade en fjärilring och smink. Sedan bara tittat på tv under kvällen.



Från H&M

Torsdag:
Fick jag ett sms av brorsan som hämtade ut min tenta, snällt av honom =) På vägen hem från jobbet hittade jag ett par mörkblåa långa shorts på Lidl, jupp Lidl hehe. Har annars varit hemma efter jobbet och tvättat kläder. Sen blev jag så trött att jag somnade på soffan.


Från Lidl

+ Har bokat flygbiljett nu så i augusti bär det av till Kina =D 


RSS 2.0