KINA

Hej allesammans!

Hoppas ni har det bra i Sverige.

Just nu befinner jag mig i Tianjin och kommer i storsta del vara har. Tianjin ligger en timme fran Beijing som ar huvudstaden. Tyvarr funkar inte Facebook for mig sa jag ska forsoka halla er uppdaterade har istallet. Ni nar mig pa min mail bast. 

Jag har det jattebra har i Kina. Vadret e inte lika varmt som jag trodde det skulle vara men det e helt okej. Vissa dagar e det jattevarmt, andra dagar inte lika varmt. Luften e lite fuktigt men blir helt okej nar det har regnat lite. Maten e grymt gott och hur billigt som helst. En vecka har gatt och jag har mest letat klader och sant till brolloppet och traffat en massa personer. Annars har jag spelat bedmintion, gatt pa ansiktsbehandlingar och gatt pa stan och marknader. Har inte hittat mkt saker annu men det kommer. Priset skiljer sig ratt mkt beroende pa vart man handlar och om man prutar eller inte. Och pruta ska man gora om man inte vill bli lurad. I morgon aker jag till Beijing for att shoppa lite over dagen.

Nagra bilder

Den illaluktande frukten durian som e forbjuden pa vissa platser.


Vill ha dom!!! Ca 100 kr for dom bada.






Semester

I fredags jobbade jag min sista dag i Västerås. Dom 9 veckorna har flugit iväg och det finns många goda minnen att ta med =) Fredagen var inte en vanlig dag på jobbet, utan jag och F som också är sommararbetare fick frågan av chefen om vi kunde ställa upp på ett test. Självklart ställde vi upp på utmaningen och det gick riktigt bra =) Det var tråkigt att säga hej då till alla men som tur har jag en resa att se fram mot. Dom närmsta lär jag ta kontakt med och träffa igen.

På kvällen hann jag även med att träffa barndomsvännerna och alla andra roliga. Missade dock kräftkalaset men jag hade det trevligt ändå =)


Igår gjorde Maria mig sällskap ner till stan där jag handlade dom sista småsakerna inför resan. Sedan besökte vi Sara och fick träffa alla andra som också var på besök. Det måste snart ha gått ett halvår sen vi alla såg senast, så det var riktigt kul att träffa alla.

Önskar dig en stort LYCKA TILL på tisdag. Ta hand om Er!

På kvällen träffade jag Tweetie och vi besökte Karen. Vi fick träffa hennes lilla vovve för första gången, en söt lite filur. Hoppas hon gillar leksaken. Vi gick sedan till O'learys och det blev mycket tjejsnack som vanligt.



Kväll/natten började med att packa, typiskt mig att packa sista dagen. Men det gick faktiskt otroligt fort, hinner kolla igenom allt innan jag åker så det ska nog inte vara några problem.

Nu har jag maila bilderna så det är dags att sova, för idag början en lång resa till Kina =D

Ska försöka hålla er uppdaterade. Finns på FB och mail, (ej mobil). Kommer sakna Er alla!

Kramar
Sussi

Underbar helg

I lördags var jag hemma med min familj och tog det lugnt. På kvällen gjorde jag Karen sällskap ner till stan för att kolla in Å-festen, en festival som i år firas under nio dagar här i Eskilstuna. Vi träffade på några vänner och det blev ett härligt sällskap med mat och tivoli.

Söndagen började med att göra i ordning sig för en lunch med släktingar, då brorsan och Lee firade deras vigsel med kinesisk tradition. Maten var grymt gott och det var hur kul som helst att träffa "alla" fina släktingar och vänner. Längtar redan till bröllopet som ska hållas senare i Kina.


Denna vecka fortsätter med jobb. Jag är nu inne på min nionde och sista vecka innan jag tar en lång semester. Har inte riktigt förstått att det har gått så fort som det gjort, och att resan börja närma sig. Kommer att sakna mina arbetskamrater, det har varit ett riktigt nöje att jobba tillsammans och jag har fått lära känna fantastiska personer.

Självklart kommer jag sakna alla Er andra också =)


Idag har jag jobbat, varit och handlat mat och andra småsaker på IKEA. Kvällen spenderades med min Idol som jag fått lära känna på jobbet. Det blev en lång promenad i fina V-ås. Mycket trevligt var det så det kommer göras om =)

Jag har...

- Jobbat med en av dom bästa kamraterna
- Haft individuell möte med bossen
- Haft den roligast gruppredovisningen för bossen
- Spelat vollyboll med arbetskamraterna
- Varit på brorsans och Lees borgliga vigsel
- Firat Matildas födelsdag
- Träffat vänner & umgåts med familjen

...haft mkt att göra helt enkelt

Har fler roliga saker planerat som...
- Släktträff
- Kräftskiva
- Umgås med mina nära
- Resa till Kina
- Våga ändra hårfärg


Ska dock satsa på lite mörkare

RSS 2.0